Krejt si ne: Do ta mbani barkun së qeshuri me gorillat që ikin prej shiut (VIDEO)

Të ngjeshura pranë murit nën strehë e me lëvizje të përmbajtura për të mos dalë në shi ngjajnë krejtësisht me njerëzit.

Është një familje gorilla në kopshtin zoologjik në Amerikë, e cila është xhiruar në përpjjekjen për t’u strehuar nga shiu.

Do të vëreni se edhe ato dëshojnë që, po të jetë e mundur, asnjë pikë shi të mos i qëllojë dhe janë shumë komikë, por edhe të ngjashme me njerëzit.

Shikojeni videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!