Valdete Daka, KQZ

KQZ: Ja rezultatet përfundimtare për kuvende komunale

Pas rinumërimit të votave, komisioni qendror i zgjedhjeve ka publikuar rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve komunale që u mbajtën më 22 Tetor, duke lëshuar kështu edhe emrat e asamblistëve nëpër komuna të Kosovës, njofton infoGlobi.

Më poshtë linku zyrtar i KQZ-së në të cilin mund të shihni emrat e asamblistëve të cilët kanë fituar ulëse në komunën e Prishtinës, nga secili subjekt politik.

Kliko KËTU.

· Statistikat sipas komunave 

· Statistikat sipas vendvotimeve

· Rezultatet e subjekteve, përqindja dhe ulëset e fituara sipas komunave

· Rezultatet e subjekteve sipas vendvotimeve

· Lista e të gjithë kandidatëve (sipas subjekteve dhe kandidatëve)

· Lista e kandidatëve të zgjedhur (ndarja e ulëseve sipas subjekteve dhe komunave) 

Po ashtu, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se AFATI I ANKESAVE fillon të rrjedhë nga ora 12:00 e datës 9 nëntor 2017.

@infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.