Ballina / KOSOVA / #ZGJEDHJET2019 / KQZ: Garojnë 20 parti, katër koalicione dhe një kandidat i pavarur
KOLAICIONI

KQZ: Garojnë 20 parti, katër koalicione dhe një kandidat i pavarur

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike dhe për dorëzimin e listës së kandidatëve për deputetë që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit.

Gjatë këtij afati të vendosur nga KQZ-ja, nga 27 gusht deri më 6 shtator, kanë dorëzuar aplikimin për certifikim dhe listën e kandidatëve gjithsej 25 subjekte politike, prej tyre janë 20 parti politike, katër koalicione dhe një kandidat i pavarur.

Provo po ashtu

federata e futbollit te kosoves, biletat online, uefa, fifa, euro2020

Biletat e kombëtares ofrohen te stërshitësit me kthim, Federata nuk jep raportin

Para fillimit të ndeshjeve kishte shumë oferta edhe të biletave VIP, por edhe pasi ndeshja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.