Ballina / KRYESORE / Kosovë – Maqedoni, fillojnë përgatitjet për mbledhjen e 2 qeverive
kosovemaqedoni

Kosovë – Maqedoni, fillojnë përgatitjet për mbledhjen e 2 qeverive

Përgjegjës për koordinimin e kësaj mbledhjeje është zëvendëskryeministri i vendit, Enver Hoxhaj, i cili ka marrë mandatin nga kryeministri Haradinaj.

Zëvendëskryeministri Hoxhaj ka pritur sot në takim ambasadorin e Maqedonisë në Kosovë, Ilija Strashevski, me të cilin kanë diskutuar për mbledhjen e përbashkët të Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Maqedonisë, koordinimin dhe temat e marrëveshjet që pritet të nënshkruhen.

Hoxhaj është shprehur i kënaqur për vullnetin e të dy palëve për thellimin e bashkëpunimit dhe të marrëdhënieve të mira në mes të të dy vendeve.

Hoxhaj tha se marrëveshjet që do të nënshkruhen do t’i afrojnë më shumë mes vete popujt e Kosovës dhe të Maqedonisë.

@Fluidi

Provo po ashtu

aktakuzë, drejtesi, judikature

Dyshimet për bombë mbi “drejtësinë”

Policia e Kosovës e ka konfirmuar kërcënimin me bombë ndaj Këshillit Gjyqësor dhe Prokurorisë Speciale. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.