fbpx

Kosovarëve iu duhen 35 dokumente dhe 112 euro për të marrë një vizë

Agron Demi nga Instituti “GAP” përmes një postimi në Facebook ka thënë se më lehtë shkojnë amerikanët në planetin Mars sesa që kosovarët të lëzivin në tokë.

Për posedimin e një vize Shchengen kosovarëve iu duhen rreth 35 dokumente dhe të paktën 112 euro si dhe një humbje të konsiderueshme të kohës.

“Rruga për në Evropë kalon nëpër një mal me dokumente. Për me i plotësu këto dokumente, duhesh me shku në gjashtë institucione edhe me i shpenzu së paku 112 euro, pa e llogaritur kohen e humbur prej punës. E pasdite duhet me pritë bashkë me qindra të tjerë para ambasadës. Si duket ma përpara po shkojnë amerikanët në Mars, se sa ne me ec lirshëm në tokë”, ka shkruar Demi në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!