Ballina / KOSOVA (page 997)

KOSOVA

LDK: Të hetohet MPJ-ja

‘MPJ ka qenë, dhe vazhdon të jetë, një shembull i keq i keqpërdorimeve’ kështu u tha sot në konferencën që mbajti Lidhja Demokratike e Kosvoës (LDK). vjosa_osmani“Raportet e fundit te ZAP (Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm të Kosovës) dëshmojnë shkeljet financiare në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe atë të …

Lexo më shumë

Mustafa: Privatizimi ka dështuar

“Kosova nuk është demokratike përderisa demokracia nuk funksionon në të gjitha pjesët e saj”, kështë është shprehur sot Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa gjatë një takimi me aktivistët dhe simpatizantët e tri nëndegëve të LDK-së në Prishtinë, ata të lagjes Kodra e Diellit, Lagja e Spitalit dhe …

Lexo më shumë

Qëndrime kontradiktore rreth Raportit

Raporti vjetor financiar i Zyrës së rregullatorit për energji për vitin 2012,  ka ndarë Komisionet parlamentare. Komisioni funksional për zhvillim ekonomik infrastrukturë, tregti dhe industri, i ka rekomanduar Kuvendit miratimin e Raportit, ndërkohë që Komisioni për buxhet dhe financa ka sygjeruar të kundërtën. Sipas këtij të fundit ‘është vërtetuar se gjatë …

Lexo më shumë

Hapi i parë, ratifikimi i marrëveshjes

Prishtina dhe Beogradi janë ende në fazën fillestare të definimit të fushave dhe aspekteve ligjore të zbatimit të marrëveshjes së 19 prillit, të arritur në dialogun ndërmjet kryeministrave Hashim Thaçi e Ivica Daçiq. Në bazë afateve të planit të zbatimit të kësaj marrëveshjeje, disa veprime tashmë parashiheshin që të përfundonin. Megjithatë, …

Lexo më shumë