Ballina / KOSOVA (page 988)

KOSOVA

Kiesler tërheq vërejtjen: Jeni vonuar me specialen

Zëvendësambasadori gjerman në Prishtinë, Matthias Kiesler, ka tërhequr vërejtjen se vendimi i Kuvendit të Kosovës për nevojën e krijimit të Gjykatës Speciale është vonuar. Sipas tij, deputetët do ta kuptojnë përgjegjësinë e tyre politike. “Më lejoni të përfundoj me një konkludim rreth krijimit të Gjykatës Speciale, e cila do të …

Lexo më shumë

Mediat në Serbi: Kosova do të anëtarësohet në OKB

E përditshmja beogradase ‘Blic’ shkruan se perëndimi planifikon të përkrah anëtarësimin e Kosovës në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, Këshillin e Evropës dhe në organizatat e tjera ndërkombëtare. Kjo do të arrihet gradualisht dhe pas nënshkrimit të marrëveshjes ndërkombëtare ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit. “Marrëveshja e re, e njohur si ‘Bruksel …

Lexo më shumë