Ballina / KOSOVA (page 987)

KOSOVA

Zbatimi i Ligjit për Kontrollin e Duhanit dhe hapat e ardhshëm

Më 26 nëntor, KADC, në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, organizoi një tryezë të rrumbullakët, në të cilën është diskutuar për aktivitetet dhe hapat e ardhshëm që do të ndërmerren për zbatimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit. Në këtë tryezë morën pjesë kryesisht përfaqësues të koalicionit antiduhan dhe inspektorë …

Lexo më shumë

Përdorim racional të antibiotikëve

antibiotikë

Me rastin e shënimit të Ditës Evropiane të vetëdijesimit për përdorimin e antibiotikëve, Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe Ministria e Shëndetësisë së Kosovës, promovuan rezultatet e hulumtimit ”Konsumi i barnave në Kosovë 2011-2013”, me autor Mr. Ph Arianit Jakupi. …

Lexo më shumë