Ballina / KOSOVA (page 986)

KOSOVA

Të gatshëm për zbatimin e IBM-së

Tahiri njoftoi se Qeveria e Kosovës ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për vazhdimin e zbatimit të marrëveshjes së IBM-it Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri priti sot përfaqësuesin e EULEX-it,  Thomas Muehlemann, me të cilin bisedoi për përgatitjet rreth zbatimit të Marrëveshjes së IBM-it në dy pikat kufitare në Bërnjak dhe …

Lexo më shumë