Ballina / KOSOVA (page 7)

KOSOVA

BE vendos gjatë dhjetorit për vizat

shengen shenja vizat

Institucionet këtë javë për dy ditë ishin nikoqire të vizitës së delegacionit nga Gjermania, konkretisht Ministrisë Federale për Punë të Brendshme, Ndërtim dhe Atdhe, për çështjen e liberalizmit të vizave. Takimit janë mbajtur pa prezencën e medieve, përderisa për mbajtjen e takimeve u lëshua vetëm një komunikatë. Ndonëse nuk bëhet …

Lexo më shumë

Delegacioni i Gjermanisë qëndroi dy ditë në Kosovë, interesim për vizat

Qeveria në detyrë e Kosovës kanë njoftuar se në Kosovë kanë qëndruar për vizitë dy ditore, një delegacion nga Gjermania, përkatësisht nga Ministria Federale për Punë të Brendshme, Ndërtim dhe Atdhe, ku ëeshtë diskutuar për çështjen e vizave. Në komunikatën dërguar mediave, shkruhet se përfaqësues të Qeverisë së Kosovës dhe …

Lexo më shumë