KOSOVA

Fletëarrest ndërkombëtar për Zvonko Veselinoviqin

Gjykata Themelore e Prishtinës ka lëshuar fletarrest ndërkombëtar për Zvonko Veselinoviq. Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësja e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Mirlinda Gashi. “Në bazë të kërkesës së Prokurorisë, Gjykata ka lëshuar urdhër arrest, letër rreshtim vendor dhe letër rreshtim ndërkombëtar, bazuar në dyshimin e arsyeshëm se Zvonko Veselinoviq ka …

Lexo më shumë