KOSOVA

Hoti: Kuvendi dështoi t’i votojë 5 marrëveshje

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka ftuar deputetët e Kuvendit të Kosovës, që të paktën kur kihet të bëhet me projekte zhvillimore dhe fonde mbështetëse për infrastrukturë, të merren përgjegjësitë kushtetuese që u takojnë. Ai ka reaguar kështu pasi Kuvendi i Kosovës dështoj t’i votoj sot pesë marrëveshje ndërkombëtare. Postimi i plotë …

Lexo më shumë

MPB shënon Ditën e Shërbyesve Civil

Ministria e Punëve të Brendshme ka shënuar sot 23 Qershorin, Ditën Ndërkombëtare të Shërbyesve Civil. Ministri i Punëve të Brendshme, z. Agim Veliu, uroi të gjithë punonjësit civil të Republikës së Kosovës për punën e madhe që po bëjnë në të mirën e shtetit dhe të qytetarëve. “Përkundër gjendjes së …

Lexo më shumë