Ballina / KOSOVA (page 5)

KOSOVA

Anulohet konferenca rajonale, delegacioni i Serbisë nuk ulet me delegacionin e Kosovës! Ja pse

fatmir matoshi minister i mjedisit te kosoves

Shtyhet Konferenca mbi Klimën në Ballkanin Perëndimor, për shkak të një incidenti mes delegacionit nga Serbia dhe atij nga Kosova. Konferenca është shtyrë për shkak se delegacioni serb nuk kanë pranuar të ulen në të njëjtën tryezë me homologë nga Kosova. Konferenca Ministeriale për Rajonin dhe Ballkanin Perëndimor, me titull …

Lexo më shumë

Punësimet familjare shkaktojnë demoralizimin e personave të kualifikuar për punë

papunesia

Muajve të fundit, është raportuar se partitë politike në pushtet kanë punësuar qindra militantë nëpër institucione e ndërmarrje publike, gjë që kishte nxitur reagime të ashpra nga diplomatët ndërkombëtarë në Prishtinë dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile. Ndërmarrjet publike, ministritë dhe agjencitë e pavarura janë vendet në të cilat partitë në …

Lexo më shumë

Kanë filluar përgatitjet për regjistrim të popullsisë. Kostoja do shkojë deri në 12 milionë euro

hazbije qeriqi

Si çdo vende tjetër që bënë regjistrimin e popullsisë në çdo një dekadë edhe Kosova po bën plan që në vitin 2021, të bëj regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave. Zyrtarja për media Agjencinë e Statistikave të Kosovës (ASK), Hazbije Qeriqi, tha se regjistrimi i popullsisë është shumë me …

Lexo më shumë