KOSOVA

Këto janë gjetjet në ndërmarrjen “Hidroregjoni Jugor” në Prizren

prizren

Ministrja në detyrë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike Rozeta Hajdari, përmes një video-incizimi, ka shpaluar disa nga gjetjet që ngrejnë dyshime për abuzim e keqqeverisje në ndërmarrjen Publike Kompania Rajonale e Ujësjellësit  “Hidroregjoni Jugor” Sh.A.  Prizren. Si dihet këto gjetke ishin shkaktar i një numri shkarkimesh në këtë …

Lexo më shumë

Hajdari: Këto janë gjetjet tona në “Ibër Lepenc”

qeveria

Ministrja në detyrë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike Rozeta Hajdari, përmes një video-incizimi, ka shpaluar disa nga gjetjet që ngrejnë dyshime për abuzim e keqqeverisje në ndërmarrjen Publike NPH “Ibër-Lepenc” Sh.A. Si dihet këto gjetke ishin shkaktar i një numri shkarkimesh në këtë ndërmarrje publike nga …

Lexo më shumë

Hajdari shpalon gjetjet e dyshimeve për keqpërdorim në INFRAKOS

Ministrja në detyrë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike Rozeta Hajdari, përmes një video-incizimi, ka shpaluar disa nga gjetjet që ngrejnë dyshime për abuzim e keqqeverisje në ndërmarrjen Publike Qendrore “Hekurudhat e Kosovës – Infrakos Sh. A. Si dihet këto gjetke ishin shkaktar i një numri shkarkimesh …

Lexo më shumë

Disa gjetje për shkak të të cilave ndodhën shkarkimet në KEK

KEK, KOSID, Kosova e Re

Ministrja në detyrë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike Rozeta Hajdari, përmes një video-incizimi, ka shpaluar disa nga gjetjet që ngrejnë dyshime për abuzim e keqqeverisje në KEK. Si dihet këto gjetke ishin shkaktar i një numri shkarkimesh në këtë ndërmarrje publike nga qeveria Kurti e më …

Lexo më shumë

Kurti e Hajdari flasin për milionat e keqpërdorura në ndërmarrjet publike

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës Albin Kurti dhe ministrja në detyrë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike Rozeta Hajdari, u janë adresuar mediave përmes një video-incizimi. Me këtë rast, kryeministri në detyrë Kurti, fillimisht falënderoi punëtorët dhe specialistët e Ndërmarrjeve tona publike të cilët janë …

Lexo më shumë

Anulohet konferenca Kurti – Hajdari

mediat_shqiptare_infoglobi

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe ministrja në detyrë e Ekonomisë, Rozeta Hajdari ishte paraparë për sonte të mbanin një konferencë për media në oborrin e Qeverisë së Kosovës. Pak para fillimit të kësaj konference, Zyra e Kryeministrit ka njoftuar se ajo është anuluar për shkak të motit të papërshtatshëm …

Lexo më shumë

Po hetohet incidenti që ndodhi gjatë mbledhjes së Bordit të Telekomit të Kosovës

ptk vala telekomi

Policia e Kosovës është autorizuar që të nisë hetimet rreth një incidenti të së premtes në Telekomin e Kosovës, gjatë mbajtjes së mbledhjes së bordit të kësaj ndërmarrjeje. Autorizimi për hetime është dhënë nga Prokuroria e Shtetit, është bërë e ditur përmes një njoftimi. Kjo, pasi që Prokuroria Themelore në Prishtinë …

Lexo më shumë