KOSOVA

Rusia hapur kundër Albin Kurtit

Ministria e Jashtme e Rusisë e ka quajtur gjest manipulues, vendimin e Qeverisë së Kosovës për heqjen e tarifës 100% dhe vendosjen e parimit të reciprocitetit ndaj mallrave të Serbisë. “Autoritetet në Prishtinë vazhdojnë të manipulojnë me temën e heqjes së tarifës doganore 100% ndaj mallrave që vijnë nga Serbia …

Lexo më shumë

ASHAK: Partitë politike dhe institucionet të vetëpërmbahen deri në fund të pandemisë

Akademia e Shkencave të Kosovës

Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës (ASHAK) i ka ftuar subjektet politike dhe institucionet të tejkalojnë përçarjet dhe situatën e krijuar politike në Kosovë gjatë kohës së pandemisë me sëmundjen Covid-19, që shkakton koronavirusi. Përmes një komunikate, ASHAK-u ka shfaqur, siç është thënë shqetësimin dhe zhgënjimin e saj me …

Lexo më shumë