KOSOVA

Ministrat paguhen edhe për 1 vit, zëvendësministrat edhe për 6 muaj, por pa rritje

kosova, qeveria, ap

Ndonëse ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, shkroi sot pas mbledhjes së Qeverisë se u shfuqizuan “dy vendime të padrejta”, njëri akoma është në fuqi. Ish-ministrat e ish-zëvendësministrat do të vazhdojnë të kenë përfitime edhe pas përfundimit të mandatit. Ministrat paguhen edhe për një vit, ndërsa zëvendësministrat vazhdojnë të paguhen edhe …

Lexo më shumë

Shkarkohen kordinatorët nacionalë

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim sot në mbledhje të qeverisë për shkarkim të koordinatorëve nacional të emëruar nga ish kryeministri Ramush Haradinaj. Në seancën e së mërkurës (12 shkur) Qeveria Kurti ka shfuqizuar vendimet për emërimet e kordinatorëve nacionalë . Kjo ishte pika e dytë e rendit të ditës …

Lexo më shumë

Ka përfunduar vendosja e emrave të rrugëve të Kosovës në OpenStreetMap

Ka përfunduar vendosja e emrave të rrugëve të Kosovës në OpenStreetMap. Ky proces ka filluar në dhjetor të 2018-ës, pas një memorandum bashkëpunimi ndërmjet Agjencisë Kadastrale të Kosovës dhe organizatës joqeveritare FLOSSK. Këtë e ka bërë të ditur kjo organizatë ndërmjet një postimi në rrjetet sociale, ku kanë shkruar: “Më …

Lexo më shumë