KOSOVA

Mësimdhënësit e angazhuar në prodhim video materialesh do të kenë pagesa shtesë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e djeshme ka miratuar Vendimin për Pakon Mbështetëse për realizimin e mësimit në distancë. Kjo pako përmban masat në vijim: – Mësimdhënësit të cilët do të përfshihen drejtpërdrejt në përgatitjen dhe prodhimin e video-materialeve mësimore për klasat 1-9, të ju sigurohen shtesa mbi pagën; – …

Lexo më shumë

Ambasadori i Gjermanisë përshëndetë futjen e mallrave nga Bosnjë-Hercegovina

Ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, ka përshëndetur futjen e kamionëve të parë me mallra nga Bosnjë-Hercegovina në Kosovë që nga heqja e tarifës ndaj këtij shteti më 1 prill. Heldt ka reaguar në Twitter ndaj postimit të përfaqësuesit të posaçëm të Bashkimit Evropian në Bosnjë-Hercegovinë, Johann Sattler, pasi ky …

Lexo më shumë

Qeveria në detyrë shkarkon edhe dy borde të ndërmarrjeve publike

Qeveria në detyrë e Kosovës, ka miratuar vendimet për shkarkimin e bordit të Kompanisë Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” dhe të Postës së Kosovës. Shkarkimi i bordit të Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”, është bërë me arsyetimin se ka pasur, siç thuhet në komunikatën për media, shpërfillje të humbjeve të shkaktuara nga kryeshefi, …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!