KOSOVA

Ndërron jetë gazetari i RTP-së

Mbrëmë pas një sëmundjeje të gjatë, në moshën 74-vjeçare, ka ndërruar jetë ish-gazetari i Radio Prishtinës, Nexhmedin Paloja. Nexhmedin Paloja u lind në Gjakovë më 6 nëntor të vitit 1945. Ai ishte i diplomuar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës, përderisa studimet i vazhdoi edhe në Paris të Francës …

Lexo më shumë

Zemaj anulon vendimin për barna që e mori dje

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka anuluar vendimin e datës 4 gusht 2020, me të cilin kishte shfuqizuar udhëzimin administrativ 02/2019 për rregullimin e çmimit të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Ai gjatë një takimi me përfaqësues të Odës së Farmacistëve të Kosovës, Shoqatës Farmaceutike të Kosovës, Shoqatës së Distributorëve Farmaceutikë …

Lexo më shumë

Hoti shkarkon Bordet e emëruara nga Kurti

Qeveria e Kosovës e drejtuar nga Kryeministri Avdullah Hoti ka marrë vendim për shkarkimin e Bordeve të Përkohshme të Drejtorëve të katër Ndërmarrjeve Publike: KRU “Prishtina”, Ndërmarjes Pubnlike Qendrore NPH “Ibër-Lepenc”, KEK-ut dhe KRU “Hidroregjioni Jugor”, Prizren, borde që ishin emëruar nga Qeveria e drejtuar prej ish Kryeministrit Albin Kurti. …

Lexo më shumë