KOSOVA

Palmer: Qeveria e ardhshme të arrijë marrëveshjen me Serbinë

Shtetet e Bashkuara të Amerikës inkurajojnë Kosovën që t’i qaset seriozisht dialogut dhe arritjes së marrëveshjes për normalizimin e raporteve me Serbinë, ka deklaruar të premten në Prishtinë, përfaqësuesi i posaçëm i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, Matthew Palmer. Këto komente, ai i bëri gjatë një bashkëbisedimi me studentët dhe përfaqësuesit …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!