KOSOVA

IndeksOnline: Ministri Endrit Shala rrahu gazetarin tonë në prezencë të policisë

Mediumi Indeksonline pretendon se gazetari i tyre, Ensar Ramadani, është rrahur nga minsitri në detyrë i Tregtisë, Endrit Shala, në prani të policisë. “Endrit Shala, ministër i Tregtisë dhe Industrisë e ka goditur fizikisht gazetarin e Indeksonline, Ensar Ramadani. Gjersa gazetari ishte në detyrën e tij, me bexhin zyrtar të …

Lexo më shumë

ASK: Nga rreth 505 mijë veta që ishin aktivë në moshë pune, vetëm 382 mijë janë të punësuar

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar rezultatet e Anketës së Fuqisë Punëtore për tremujorin e tretë të vitit 2019. Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, pothuajse dy të tretat e popullsisë së Kosovës është në moshë pune, ku përfshihen moshat prej 15 deri në 64 vjeçare. E dy …

Lexo më shumë

Heldt: Dita e zgjedhjeve ishte e mirë. Vendin e presin shumë detyra

Demokracia në Veprim (DnV) ka mbajtur sot tryezën me temën “Procesi zgjedhor 2019: Mësimet e mësuara dhe rruga përpara”, ku është publikuar raporti përfundimtar i vëzhgimit të zgjedhjeve parlamentare të 6 tetorit dhe raporti i monitorimit të mediave gjatë fushatës elektorale të këtyre zgjedhjeve. Në këtë tryezë janë diskutuar të …

Lexo më shumë

Aktakuzë ndaj ministrit në detyrë Kujtim Gashi, ka ndarë mjete pa tenderim

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër Ministrit në detyrë të Kulturës, Kujtim Gashi për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”. Sipas aktakuzës, Gashi gjatë viteve 2015-2016 në Prizren, në cilësinë e kryesuesit të Asamblesë Komunale duke shfrytëzuar detyrën zyrtare i …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!