Ballina / KOSOVA (page 2)

KOSOVA

PZAP-it i dorëzohen 100 ankesa

100 ankesa janë dorëzuar në PZAP pas shpalljes së rezultatit përfundimtar nga KQZ-ja. Këtë e ka konfirmuar edhe Mulë Desku nga ky institucion. Ai ka bërë të ditur se numrin më të madh të ankesave e kanë parashtruar partitë minoritare në Kuvendin e Kosovës. “23 ankesa janë parashtruar nga Lidhja …

Lexo më shumë

Në 10 h. mbyllet afati i ankesave në PZAP

Subjektet politike dhe kandidatët të cilët janë të pakënaqur me rezultatet përfundimtare të KQZ-së kanë të drejtë të paraqesin ankesa deri në ora 10:00 të ditës së sotme. Pas pranimit të vendimit nga PZAP-i, subjektet politike që janë sërish të pakënaqura, kanë të drejtë të paraqitjes së ankesave në Gjykatën …

Lexo më shumë