KOSOVA

Ja kalkulatori i mandateve

InfoGLOBI vazhdon me praktikën e përpjekjeve që të ju afrojë sa më shumë tek burimet e informatave të dorës së parë dhe tek ‘paisjet’ që ju ndihmojnë të gjeni në mënyrë të pavarur zgjidhjet e kërkuara. Një ekip, mbase i entuziastëve nga boshti.com, ka ‘prodhuar’ kalkulatorin e mandateve për zgjedhjet …

Lexo më shumë

Ja kalkulatori i mandateve

zgjedhjet

InfoGLOBI vazhdon me praktikën e përpjekjeve që të ju afrojë sa më shumë tek burimet e informatave të dorës së parë dhe tek ‘paisjet’ që ju ndihmojnë të gjeni në mënyrë të pavarur zgjidhjet e kërkuara. Një ekip, mbase i entuziastëve nga boshti.com, ka ‘prodhuar’ kalkulatorin e mandateve për zgjedhjet …

Lexo më shumë

Jahjaga: Kosova kaloi sprovën

jahjaga 2014

Presidentja e Kosovës Atifete Jahjaga e ka vlerësuar procesin elektoral si të drejtë, të qetë dhe të sigurt. “Qytetarët e Kosovës e kanë kaluar sprovën” ka theksuar Jahjaga dhe ka shtuar se ”zgjedhjet e parakohshme të përgjithshme të 8 qershorit janë mbajtur në një atmosferë të qetë dhe të pranueshme …

Lexo më shumë

BE në zgjedhje me 90 vëzhgues

zgjedhjet

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Samuel Zhbogar, ka deklaruar se gjatë javës do të vijnë 90 vëzhgues të BE-së, të cilët do të jenë të pranishëm deri në ditën e zgjedhjeve, pra deri më 8 qershor. Këtë deklaratë ai e bëri pas nënshkrimit të një marrëveshje bashkëpunimi …

Lexo më shumë

Shamia bashkon PD në koalicion me PDK

Kryetari i Partisë së Drejtësisë, Ferid Agani, ka thënë se ka hyrë në koalicion parazgjedhor me Partinë Demokratike të Kosovës, me të vetmin kusht atë të lejimit të bartjes së shamisë në shkolla. Agani këtë deklaratë e ka bërë me rastin e përurimit të objektit të hemodializës në QKUK. Ai …

Lexo më shumë

Filloi takimi Mustafa-Pacolli

Ka nisur takimi në mes kreut të Lidhjes Demokratike të Kosovës Isa Mustafa dhe atij të Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli, takim ky i cili po mbahet në lokalin “Rings” në sheshin “Nëna Terezë” në qendër të Prishtinës. Ky takim po ndodh për shkak se Lidhja Demokratike e Kosovës …

Lexo më shumë

Po negociohet dorëzimi i Lushtakut

Sami Lushtaku

(E plotësuar) Bëhet e ditur se Sami Lushtaku gjendet në QKUK, përderisa po negociohet dorëzimi i tij. Edhe familjarët e Sami Lushtakut, kane thënë se ai nuk është arratisur, porse ndodhet në QKUK. Këtë e kanë konfirmuar edhe avokatja e Sami Lushtakut, Luljeta Gjinovci dhe i biri i tij, Mërgim …

Lexo më shumë