KOSOVA

15 të nominuarit për kushtetuese i plotësojnë kushtet

Komisioni për shqyrtimin e kandidatëve për dy anëtarë të Gjykatës Kushtetuese, ka bërë vlerësimin e përmbushjes së kushteve të parapara me ligj dhe Kushtetutë, i kandidatëve të nominuar për Gjykatën Kushtetuese. Komisioni konstatoi se 15 të nominuarit: Emrush Kastrati, Rafet Haxhaj, Makifete Saliuka, Emine Mustafa, Hashim Çollaku, Ramadan Gashi, Veton …

Lexo më shumë