KOSOVA

Të vrarët në Kumanovë: Varrimi të marten në Prishtinë

Xhafer Zymberi, Mirsad Ndrecaj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Samid Kastrioti, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj, do të varrosen në Prishtinë, të marten në ora 17:00. Për të vrarët në Kumanovë, Xhafer Zymberi, Mirsad Ndrecaj, Valon Kabashi, Turgaj Gashi, Samid Kastrioti, Hysen Rushiti, Fatlum Vishesella, Arben Rexhaj, Beg Rizaj dhe Nusret …

Lexo më shumë