KOSOVA

Zyrtare: Shkelje financiare në AKP

Zyra e Auditorit të Përgjithshëm (ZAP) ka gjetur një mal shkeljesh tek Agjencia Kosovare e Privatizimit. Shkelje më të mëdha janë vërejtur te pagesa për shërbimet e likuidimit nga fondet e Ndërmarrjeve Shoqërore në Likuidim, prokurim dhe shpërndarje të 20 përqindëshit. “Shpenzimet e Autoritetit të Likuidimit dhe të këshilltarëve mbështetës …

Lexo më shumë

Ischinger ftesë Mustafës për konferencën e Munihut

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, priti në takim ambasadorin gjerman Wolfgang Ischinger.  Gjatë takimit u bisedua për proceset aktuale në Kosovë si dhe për bashkëpunimin e Kosovës me Gjermaninë.  Kryeministri Mustafa shprehu përkushtimin e Kosovës për zgjerimin e mëtejshëm të marrëdhënieve bilaterale me Gjermaninë. Ai e informoi z. Ischinger për …

Lexo më shumë