KOSOVA

Zvicra Kosovës – 7 milionë franga për shëndetësi

Ministria e Shëndetësisë ka nënshkruar të enjten Marrëveshjen e bashkëpunimit me Agjensinë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) lidhur me mbështetjen e Projektit: Kujdesi shëndetësor i përballueshëm dhe cilësor për Kosovën.  Kjo marrëveshje mbështet projektin i cili mundëson që ofruesit e kujdesit primar shëndetësor të jenë të trajnuar dhe të pajisur …

Lexo më shumë

Protestuesit bllokojnë magjistralen Prishtinë-Pejë

Protestuesit kundër dënimit të grupit Drenica kanë bllokuar magjistralen Prishtinë-Pejë. Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së në Drenas, së bashku me disa qytetarë në shenjë proteste për dënimin e grupit Drenica kanë bllokuar magjistralen Prishtinë-Pejë, në fshatin Komoran. Bllokimin e ka konfirmuar  edhe kryetari i organizatë së veteranëve të …

Lexo më shumë

Kuvendi sot shqyrton Projektligjet për liberalizim

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës deputetët do të shqyrtojnë në lexim të dytë nëntë projektligje që lidhen me procesin e liberalizimit të vizave: Projektligjin për Avokatin e Popullit, Projektligjin kundër diskriminimit, Projektligjin për barazi gjinore, Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për gjykatat, Projektligjin për ndryshimin …

Lexo më shumë