KOSOVA

Thaçi demanton Jahjagën

Zëvendës Kryeministri i parë i Kosovës, Hashim Thaçi e ka përgënjeshtëruar të parën e shtetit Atifete Jahjaga lidhur me pohimet e përmbajtjes së takimit të së premtes mbrëma të mbajtur mes saj, Kryeministrit Isa Mustafa dhe ZVK Thaçit. Fjala është për komunikatën e lëshuar nga zyra e Presidentës e sipas …

Lexo më shumë

Filloi punimet konferenca ndërfetare

  “Sot, kur mblidhemi për të gjetur një rrugë të përbashkët të mirëbesimit dhe paqes gjithnjë rikthehemi në rrënjët tona që bazohen në bashkëjetesën ndërmjet njerëzve të kulturave të ndryshme.  Duke ndërtuar shoqërinë gjithëpërfshirëse, që bazohet në vlerat e tolerancës dhe mirëkuptimit dhe duke ruajtur vlerën më të madhe të mirëbesimit …

Lexo më shumë