KOSOVA

FOL: Për 3 muaj u deponuan 2286 raste kundër korrupsionit

Lëvizja Fol sot publikoi statistikat antikorrupsion të Policisë, Prokurorisë, gjykatave të Kosovës, si dhe statistikat e Zyrës së Koordinatorit Kombëtar për Luftimin e Krimeve Ekonomike për periudhën janar-mars 2015. Vetëm për tre muajt e parë të vitit 2015, janë deponuar 2286 raste antikorrupsion, konstaton FOL. Nga këto lëndë Policia e …

Lexo më shumë

Nesër protestojnë punonjësit e “Rilindjes”

Gazetarët e punonjësit e dikurshëm të gazetës “Rilindja” kanë paralajmëruar për nesër një protestë para ish-ndërtesës së tyre, Pallatit të shtypit, aktualisht të një pjese të Qeverisë së Kosovës. “Kërkojmë pasurinë tonë në Prishtinë dhe në Tiranë”, do të jetë kërkesa e vetme e ish-punonjësve të kësaj gazete gjatë protestës …

Lexo më shumë

Kryeprokurori: Denoncojeni krimin!

Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, njofton opinionin e gjerë se me vëmendje ka përcjellë disa prononcime dhe kërkesa drejtuar sistemit prokurorial, që janë paraqitur gjatë seancave të fundit plenare të Kuvendit të Republikës së Kosovës në lidhje me disa pretendime se janë kryer vepra të rënda penale nga individë të …

Lexo më shumë