KOSOVA

Studentët kërkojnë largimin e Mimoza Kusarit nga Universiteti

Studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” kanë paralajmëruar se nëse deri më 25 shtator nuk merren masa për largimin nga universiteti të kryetares së Gjakovës Mimoza Kusari-Lila, e cila ishte emëruar anëtare e Këshillit Drejtues të këtij universiteti do të organizojnë protesta. Përmes një njoftimi për media, studentët thonë …

Lexo më shumë

Brendet kroate po ikun Kosova

Brendet e njohura kroate kanë ikur nga Kosova dhe furnizimin me mall të tregut tonë e bëjnë nga Maqedonia apo shtetet tjera përreth. Shqetësimet e tyre për këtë gjë kanë shprehur kryetari i Odës Ekonomike Safet Gërxhaliu si dhe ambasadori kroat Zoran Vodopia, sipas të cilit arsyet e tërheqjes së …

Lexo më shumë