KOSOVA

Ramushi mbetet në Slloveni

Gjykata në Kranj ka vendosur që Ramush Haradianj do të mbetet, pasi që gjykata duhet të procesojë ankesën e tij para se të vazhdojë kërkesën për ekstradim të Serbisë. Gjykata ka kumtuar se e ka pranuar “ankesën për mënyrën e kryerjes së procedurës në lidhje me arrestimin e shtetasit të …

Lexo më shumë

Lansohet Projekti 25.5 milionë dollarë për shëndetësi

Eshtë lansuar sot edhe formalisht Projekti i Shëndetësisë së Kosovës, që financohet nga kredia e Bankës Botërore, e cila peshon 25.5 milionë dollarë amerikanë. Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës Imet Rrahmani dhe Menaxheri  i Bankës Botërore për Kosovë, Jan Peter Olters, theksuan se kredia ka për qëllim “mbrojtjen financiare …

Lexo më shumë