KOSOVA

Miratohet buxheti për 2016

Me 78 vota pro,deputetet e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar buxhetin për vitin 2016, shuma e të cilit është  1 miliardë e 674 milionë euro.   “Projektligji për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2016, reflekton përkushtimin e përbashkët të institucioneve të Republikës së Kosovë për adresimin dhe prioretizimine objektivave …

Lexo më shumë

Haradinaj- Përpjekja për të na frikësuar, e përkeqëson gjendjen

Ramush Haradinaj, lideri i AAK-së, tha se mbajtja e seancës së Parlamentit të Kosovës në sallën alternative është përpjekje për seancë të pakuptimtë. Sipas tij, vetëm anulimi i marrëveshjeve e kthen normalitetin, ndërsa tentimi i Qeverisë për ta frikësuar opozitën vetëm sa do ta përkeqësoj gjendjen. “Është edhe një përpjekje …

Lexo më shumë