fbpx

KOSOVA

600 studentë, praktikë në Ministrinë e Financave

avdullah hoti

Universiteti i Prishtinës së bashku me Ministrinë e Financave nënshkruan një memorandum bashkëpunimi i cili i mundëson studentëve të UP-së kryesisht atyre të ekonomisë, juridikut dhe shkencave kompjuterike të kryejnë praktikën në ministrinë e Financave, në administratën tatimore dhe Dogana. Ujdia u firmos nga ministri i Financave, Avdullah Hoti dhe …

Lexo më shumë