Ballina / KOSOVA (page 1100)

KOSOVA

Avokati i Popullit zemërohet me Kushtetuesen

Avokati i Popullit i Republikës së Kosovës, përmes një deklarate, është shprehur kritik lidhur me kërkesën për masë të përkohshme në rastin e vazhdimit kundër kushtetues të mandatit të tre gjyqtarëve ndërkombëtarë të Gjykatës Kushtetuese. Më 9 tetor 2014, Avokati i Popullit iu drejtua Gjykatës Kushtetuese me kërkesë për shfuqizimin …

Lexo më shumë

Përdorim racional të antibiotikëve

antibiotikë

Me rastin e shënimit të Ditës Evropiane të vetëdijesimit për përdorimin e antibiotikëve, Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe Ministria e Shëndetësisë së Kosovës, promovuan rezultatet e hulumtimit ”Konsumi i barnave në Kosovë 2011-2013”, me autor Mr. Ph Arianit Jakupi. …

Lexo më shumë

‘Shuplaka’ amerikane për Kosovën

Diplomatja amerikane Tina Kaidanow, ka anuluar vizitën e paralajmëruar në Kosovë, përderisa Senatori Chris Murphy, ka njoftuar shkurtimin e agjendës gjatë qëndrimit këtu. Bëhet e ditur se Kaidanow, ka anuluar vizitën e saj në Kosovë për shkak të problemeve politike që ka shteti më i ri në botë. Megjithatë, ambasadorja …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!