Ballina / KOSOVA (page 11)

KOSOVA

Ambasadorët, të ‘lodhur’ me pushtetarët në Kosovë

qeveria

Deklaratat e ambasadorëve të vendeve mike dhe partnere në Kosovë, përmes të cilave tash e sa kohë po kritikojnë institucionet e Kosovës për dukuritë negative si: korrupsioni, keqmenaxhimi i parasë publike, nepotizmi dhe punësimet partiake, nuk janë të pamenduara dhe të papeshuara, vlerësojnë njohësit e zhvillimeve në Kosovë. Për më …

Lexo më shumë

Selmani kërkon sqarime për të gjeturat dhe në çështjet që ka adresuar ZKA

2019_03_29_Financat

Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, të kryesuar nga kryetari i Komisionit, Driton Selmanaj, u shqyrtua raporti i auditimit për pasqyrat financiare vjetore të Kuvendit të Republikës së Kosovës, për vitin e përfunduar me 31 dhjetor 2017.  Lidhur me këtë raport, sqarime para anëtarëve të …

Lexo më shumë