KOSOVA

ShBA u bënë thirrje për kujdes shtetasve të tyre në Kosovë

“Edhe pse prostestat synojnë të jenë paqësore, ato mund të kthehen në konfrontime dhe të përshkallëzojnë në dhunë,” thuhet në një mesazh kujdesi për qytetarët amerikanë. Në disa mesazhe sigurie të dhëna gjatë tetorit dhe nëntorit të Këshillit Konsultativ të Sigurisë (OSAC) pranë Byrosë së Sigurisë Diplomatike në Departamentin Amerikan …

Lexo më shumë

Kërcënohet Bajrami

MASHT dënon kërcënimin me dhunë të kryer dje ndaj ministrit të arsimit, Arsim Bajrami, nga përfaqësuesi studentor në Senatin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e dënon kërcënimin me dhunë të kryer dje ndaj ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, nga përfaqësuesi …

Lexo më shumë