Ballina / KOSOVA (page 1060)

KOSOVA

Mustafa vizitoi ICK-në

Mustafa

Kryetari i komunës së Prishtinës  Isa Mustafa gjatë vizitës në Innovation Centre Kosovo (ICK) është informuar mbi punën dhe aktivitetet që i zhvillon qendra. Mustafa poashtu është takuar dhe ka parë produktet e disa prej 17 ekipeve që aktualisht ndodhen në inkubatorin e ICK-së. Prishtinë: Innovation Centre Kosovo (ICK) të …

Lexo më shumë

Formatizimi i Qeverisë shtyhet për prill

Prishtinë: Formatimi i Qeverisë është shtyer sërish, por kësaj radhe si theksojnë burimet e Info Globit ‘ai do të ndodhë pas përmbylljes së dialogut politik mes Kosovës e Serbisë’. Disa media shkruajnë se shkak i shtyerjes së formatimit të Qeverisë është nevoja e përmbylljes së procesit të hapjes së ofertave …

Lexo më shumë

Thaçi njoftoi Burns-in për dialogun me Serbinë

hashim-thaci

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, mbrëmë zhvilloi një bisedë telefonike me zëvendës sekretarin amerikan të shtetit Wiliam Burns. Prishtinë: Wiliam Burns tha se SHBA-të janë të përkushtuara ta mbështesin dialogun mes qeverisë së Kosovës dhe asaj të Serbisë, si i vetmi instrument  për zgjidhjen e problemeve midis Kosovës dhe Serbisë  dhe që …

Lexo më shumë