Ballina / KOSOVA (page 1058)

KOSOVA

Kundërkorrupsioni sfidon prokurorët

Sipas kreut të Agjencisë Kundër Korrupsion, në shumicën e rasteve kur prokuroritë kanë hedhur poshtë apo kanë pushuar hetimet, shkeljet e tyre nuk trajtohen drejt, ngase dëmi i shkaktuar, si pasojë e këtyre shkeljeve, mbetet i sasanksionuar. E, ndërkohë që Prokuroria e shtetit hesht ndaj akuzave të lëshuar në vijimësi …

Lexo më shumë

Tahiri shpreson në pozitivitetin e IBM-së

Delegacioni i Kosovës, nën kryesimin e Zëvendëskryeministres njëherit udhëheqëses së dialogut teknik  Edita Tahiri dhe ekipi i ekspertëve mori pjesë në takimin e radhës të Grupit Implementues  të Marrëveshjes së Menaxhimit të Integruar të Kufirit (IBM), të ndërmjetësuar nga Bashkimi Evropian, në Bruksel. Në agjendë të këtij takimi ishte vlerësimi …

Lexo më shumë