Ballina / KOSOVA

KOSOVA

Arrestohet i dyshuari përe shmangie tatimi

Një 33 vjeçar është arrestuar së është vërtetuar se i dyshuari i lartcekur ka kryer veprën penale në periudhën kohore 2015-2016, duke dëmtuar në këtë mënyrë buxhetin e Kosovës prej 744,321.91 euro. Sipas policisë, më 23.04.2019 në Drejtorinë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit – DHKEK është pranuar informata …

Lexo më shumë

Të hënën nis gjykimi ndaj serbit Z.Dj për krime lufte të kryera në lagjen Kristal të Pejës në vitin 1999

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ushtruar aktakuzë kundër të pandehurit, Z.Dj, për veprat penale të krimeve të luftës, shkeljes së Konventave të Gjeneves, ku si pjesëtar i një grupi kriminal kishin vrrarë, dëbuar me dhunë nga shtëpitë e tyre, etj, gjitha këto kundër popullatës civile shqipëtare të kësaj …

Lexo më shumë

Grenell përkrahë ‘mini Schengenin ballkanik’, nëse në te përfshihet i gjithë rajoni

Ambasadori Richard Grenell, i dërguari presidencial amerikan për bisedimet Kosovë – Serbi, tha të enjten se e mirëpret nismën për “shëngenin ballkanik”, duke theksuar se kjo nismë mund të jetë e suksesshme nëse përfshihen të gjithë në rajon, përfshirë edhe Kosovën. Në një deklaratë të publikuar në faqen e internetit …

Lexo më shumë