Ballina / KOSOVA / Kosova së shpejti me planetarium dhe observator të hapësirës
telescope-to-sky

Kosova së shpejti me planetarium dhe observator të hapësirës

Disa objekte të hapësirës, shumë shpejt do të mund të vrojtohen edhe nga kosovarët.

Kjo do të bëhet e mundur me ndërtimin qendrës së parë astronomike në Kosovë, projekt ky i cili pritet të përfundoi deri kah fundi i verës së këtij viti.

Ky objekt i cili do të jetë një derë drejt universit, do të përbëhet nga planetariumi dhe observatori.

https://www.youtube.com/watch?v=EVM_9rIW7Tk 

Projektimi i Qendrës Astronomike të Kosovës, u ndihmua edhe nga inxhinierë të NASA’s.

@Fluidi

Provo po ashtu

euro

Dënohet asambleisti i Malishevës, nuk deklaroi pasurinë

Ish-asamblisti i Komunës së Malishevës, Izet Morina, i akuzuar për mos deklarim të pasurisë, të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.