Ballina / Biznes / Karrierë / Kosova merr 71 milionë euro hua nga BERZH
kosova_infoglobi

Kosova merr 71 milionë euro hua nga BERZH

Ministrinë e Financave paralajmëron se të hënën do të nënshkruhet marrëveshja për hua për ndërtimin e autostradës Kijevë – Zahaq. Kjo hua kap shumën 71 milionë euro. 

Marrëveshjen pritet ta nënshkruajnë Qeveria e Republikës së Kosovës dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH).

Marrëveshja e cila do të nënshkruhet nga ministri i Financave, Bedri Hamza dhe drejtoresha e BERZh-it për Transport, Sue Barrett, është në vlerën prej 71 milionë euro.

@Fluidi

Provo po ashtu

Bëjnë përshëndetjen naziste, nxënësit mund të dënohen me 3 vite burg

Një fotografi e shkrepur në kampin e Auschwitz mund t’iu kushtojë shumë 3 minoreneve. Ato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.