Ballina / Biznes / Karrierë / Kosova, e fundit në Ballkan për nga Bruto Produkti Vendor për kokë banori

Kosova, e fundit në Ballkan për nga Bruto Produkti Vendor për kokë banori

Bruto Produkti Vendor për kokë banori në vendet e rajonit dhe në Kosovë, sipas të dhënave të Fondit Monetar Ndërkombëtar, për vitin 2017 është:

Mali i Zi – 6,646 euro

Serbia – 5,126 euro

Maqedonia – 4,757 euro

Bosnja dhe Hercegovina – 4,473 euro

Shqipëria – 3,983 euro

Kosova – 3,372 euro

Bruto Produktit Vendor është llogaritur sipas tri elementeve: qasja e prodhimit, qasja e shpenzimeve dhe qasja e të ardhurave në Republikën e Kosovës.

@Fluidi

Provo po ashtu

nafta

Shënon rekord botëror ulja e çmimeve të karburanteve. Ja pse!

Çmimet e karburanteve i janë afruar nivelit më të ulët gjatë këtij viti gjatë ditës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.