Ballina / KOSOVA / Kosnett: Votimi për transformimin e FSK-së është historik
Philip Kosnett

Kosnett: Votimi për transformimin e FSK-së është historik

Historik e ka quajtur ambasadori amerikan në Prishtinë, Philip Kosnett, votimin ku Kosova pritet të bëhet me ushtri.

Kosnett ka komentuar të enjten në Twitter, ku ka thënë se SHBA do ta mbështesë oranizimin e ri të sigurisë të dalë nga FSK.

“Votimi i nesërm për transicionin e FSK-së është historik për Kosovën. SHBA do ta mbështesë zhvillmin profesional dhe evolucionin organizativ të FSK-së, e cila duhet të luajë një rol pozitiv për Kosovën dhe rajonin, duke reflektuar karakterin shumëetnik të vendit dhe përkushtimin e popullit të Kosovës për paqe”, ka thënë ai.

“Seanca e nesërme e Kuvendit dhe ceremonia e FSK-së duhet të jenë raste për reflektim solemn dhe ripërkushtim për paqe, stabilitet e prosperitet për Kosovën dhe fqinjët e saj. Tani është koha për të gjithë liderët dhe faktorët ta fokusojnë energjinë në dialog”.

@Fluidi

Provo po ashtu

femija happy

Dita e Lumturisë: Kosova në vendin e 46-të

Sipas Raportit më të ri për Lumturinë në Botë, të lëshuar nga Rrjeti për Zgjidhje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.