Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona / Korporata Kodak po lanson KodakCoin

Korporata Kodak po lanson KodakCoin

Kompania tashmë 130 vjeçare në tregun global po planifikon lansimin e kripto valutës së tyre KodakCoin. Pas lëshimit të kësaj informate, kompania për herë të parë pasoj një rritje të hovshme duke u rritur tre fish. Një share i kompanisë para këtij lajmi ka qenë 3.13 dollar amerikan, ndërsa tani është 10.70.

Besojmë që së shpejti do ta shohim KODK ose KodakCoin edhe në Coin Cap.

Check Also

Çfarë thonë autoritetet, liderët botërorë dhe ekspertët për Bitcoinin?

Të gjithë jemi dëshmitarë sesi TCP/IP ndryshoi internetin, sesi Google u bë ky që njohim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *