KORONAVIRUSI

Raka apelon për kujdes

Pas rritjes së numrit të rasteve me koronavirus në Kosovë, bartja e maskave dhe mbajtja e distancës në Institucionet Publike është bërë e obligueshme. E pikërisht mos respektimi i këtyre masave kohëve të fundit ka bërë që rastet me virusin korona brenda ditës të jenë mbi 100. Ndërkohë, mikrobiologu kosovar, …

Lexo më shumë