KORONAVIRUSI

Përhapja COVID-19 përmes 5G ‘një pamundësi fizike dhe biologjike’

Kishte mjaft shqetësime dhe komplote rreth 5G, që qarkullonin para shpërthimit të koronavirusit. Por, këto shqetësime duket se u përshkallëzuan – me shumë nga postime në internet që sugjerojnë një lidhje midis sëmundjes dhe teknologjisë së re të telefonisë celulare! Sars-CoV-2 është një virus që shkakton sëmundjen Covid-19. Viruset janë …

Lexo më shumë

Sveçla: Dy komunat e veriut në karantinë, për shkak të 16 rasteve me Covid-19

Ushtruesi i Detyrës së Ministrit të Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka thënë se Mitrovica e Veriut dhe e Zveçanit janë vendosur në karantinë për shkak të 16 rasteve të testuara pozitivisht me Covid-19 dhe sipas vlerësimeve dhe kërkesave të ekspertëve shëndetësorë. “Ministri i Shëndetësisë, z. Arben Vitia, në bashkërendim …

Lexo më shumë