KORONAVIRUSI

Numri i të infektuarve me koronavirus mund të arrijë në “një miliard”

Një miliard njerëz mund të infektohen me koronavirusin e ri në gjithë botën, nëse shteteve më të cenueshme nuk u ofrohet ndihmë urgjente, ka paralajmëruar Komiteti Ndërkombetar për Shpëtim. Sipas tij, ndihma financiare dhe ajo humanitare nevojiten për të ndihmuar në uljen e përhapjes së virusit. Komiteti ka përmendur se …

Lexo më shumë