KORONAVIRUSI

Zemaj: Ndaj atyre që nuk mbajnë maska do të zbatohen masa ligjore

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka paralajmëruar masa ligjore për ata që s’respektojnë masat kundër COVID-19. Thotë se do të veprohet “me forcën e ligjit”, kur ka folur për masat e ndërmarra kundër pandemisë COVID-19 dhe moszbatimin të tyre. Përmes Facebookut, Zemaj njofton se Inspektorët sanitarë të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë …

Lexo më shumë