korea

Korea e Jugut, me mbi 50.000 hotele do të pranojë pagesa me kriptovaluta

Një websajt i udhëtimit në Korenë e Jugut me mbi 50,000 hotele dhe lloje të tjera të objekteve të akomodimit do të fillojë të pranojë 12 kriptovaluta, falë një partneriteti midis operatorit të saj dhe Bithumb, një shkëmbim të madh kriptovalutash në Kore.

Një nga shkëmbimet më të mëdha të kriptovalutave në Korenë e Jugut, Bithumb, njoftoi të martën aleancën e saj të biznesit me Inovation Corp me seli në Seul. Falë këtij partneriteti, klientët do të jenë në gjendje të paguajnë me kriptovaluta për më shumë se 50,000 objekte akomodimi duke përfshirë hotelet, motelet, shtëpi pritjeje dhe kampe. Specializuar në objektet e vogla dhe të mesme të akomodimit, shërbimi funksionon nën emrin e markës që është përkthyer lirshëm si “Si jeni këtu?” Hankyoreh tha:

Përdoruesi mund të paguajë në një monedhë virtuale të mbajtur në llogarinë e tyre Bithumb kur të rezervoni një hotel, vendpushim apo motel. Ka rreth 50,000 prona të regjistruara këtu në Kore.

Në kohën e këtij shkrimi, Bithumb është shkëmbimi i pestë më i madh i kriptove në nivel global nga vëllimi i tregtimit 24-orësh dhe i dyti më i madh në Korenë e Jugut. Upbit i mbështetur nga Kakao Corp është aktualisht shkëmbimi më i madh i kriptove të vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.