fbpx

Konkurenca online mbyll 225 dyqane

Kompania më e madhe e furnizimit me preparate zyresh Staples INC do të mbyll 12% të dyqaneve të veta dhe do të shkurtojë shpenzimet për 500 milionë dollar.

Futja në krizë e të famshmes Staples është rezultat i rritjes së blerjes së produkteve online përmes internetit. Biznes ky që ka giodituir rëndë jo vetëm kompaninë staples por edhe shumë të tjera që vazhdojnë ta kenë në fokusin e tyre primar shitjen e produkteve në mënyrën tradicionale pra përmës dyqaneve apo rrjetit të tyre në botë.

Vetëm në Amerikën Veriore Staokess kishte mbyllur vjet 42 dyqane e tash ppritet ti mbyll edhe 225 syresh, mëson infoGLOBI.

Nga raporti financiar i publikuar në internet shihet se të hyrat e katërmujorit të fundit të vitit 2013 ishin rreth 212.4 milionë dollar./infoGLOBI/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.