Ballina / Galeria / Komunitetet në BE që jetojnë si në mesjetë
mesjeta_be_infoglobi

Komunitetet në BE që jetojnë si në mesjetë

Kur mendojmë për shtete brenda Bashkimit Evropian, mendja na shkon te zhvillimi dhe te teknologjia.

Edhe pse duket e pabesueshme, ka komunitete që ndodhen në shtetet e BE-së, por jetojnë si në mesjetë.

Ata nuk duan teknologjinë dhe janë fanatikë të zakoneve të tyre.

be_infoglobi

 

Këto foto janë bërë në fshatrat e largëta të Rumanisë.

Banorët në këto fshatra jetojnë, punojnë dhe festojnë pa ndërhyrjen e teknologjisë. Kjo zonë ndodhet në Maramures në Rumani.

1_infoglobi

Besojeni, por këta njerëz punojnë dhe sigurojnë vetë të mirat materiale duke filluar nga buka, mishi, bulmeti, frutat etj.

2_infoglobi

Ata shprehen se janë të lumtur me jetesën e tyre dhe janë fanatikë në përcjelljen e traditave të tyre brez pas brezi.

3_infoglobi

 

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.